Foto’s waterproject Burundi 2019

Stichting Dusabikane is in 2018 een project begonnen om de watervoorziening aan te leggen.

Met geld van sponsor Dusabikane zal de drinkwatervoorziening van ruim vijfduizend huishoudens, meer dan zestienduizend mensen, gegarandeerd worden. Dit zal een enorme verbetering betekenen voor de gezondheid en de leefomstandigheden van de mensen in het gebied waar Dusabikane actief is.

Daarom gaat Akararo, de organisatie in Burundi die belast is met de uitvoering van projecten die door Dusabikane worden gegenereerd, zelf de nieuwe putten aanleggen. Dat gebeurt op kleine schaal. Men is bezig met twaalf putten bij de scholen en het medische centrum.

Hier volgen de foto’s van het waterrenovatieproject en de constructie van de waterputten en leidingen.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.